Catalan English German Spanish

DIRECTORI ACEV

Refilo

Basses de la campanya Vila-tapes

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca, en endavant ACEV, organitza la campanya anomenada Vila-tapes, que consisteix en l'oferiment d'una tapa i una cervesa alcohòlica Estrella Damm (quinto o 20 cl.), en endavant TAPA, al preu fixe de 2,50 euros, IVA inclòs.

La campanya es durà a terme des del 27 de maig fins al 12 de juny de 2016, als establiments participants que es detallen al llibret guia editat per a aquest esdeveniment, en endavant TAPÒDROM.

Donat que el patrocinador de la campanya és la marca de cervesa que se subministra, és potestat de l'establiment acceptar la substitució de la cervesa per una altra beguda si li fos demanada pel consumidor. Aquesta substitució pot comportar una variació del preu de l'oferta.

En funció del tipus de producte que subministri l'establiment, l'oferta pot ser només amb la tapa sense beguda. En especial això pot ser així si es tracta de productes de pastisseria o la tapa ja és una beguda.

La TAPA tindrà els ingredients i l'aparença similar a l'oferta al TAPÒDROM, amb excepció dels elements decoratius, però per circumstàncies de l'elaboració, l'establiment pot eventualment modificar el producte final.

L'establiment participant ofereix la seva TAPA dins un horari preestablert que s'indica al TAPÒDROM. Fora d'aquest horari l'establiment pot continuar oferint-la si ho considera oportú.

L'establiment pot designar una zona limitada de les seves instal·lacions per a les persones que demanin la consumició de la TAPA.

A la web www.acev.cat el consumidor pot votar de l'1 al 5 el grau de satisfacció de la tapa.

Participació al sorteig

El consumidor haurà de demanar a l'establiment que estampi el seu segell a la seva pàgina del TAPÒDROM. Si estan segellades totes les tapes (18 en total), podrà participar en el sorteig d'una nit en règim de mitja pensió a l'hotel Mercure Atenea Aventura. Si estan segellades 12 o més, podrà participar en diversos sopars per a 2 persones en els establiments col·laboradors.

Per a participar al sorteig és necessari portar el TAPÒDROM amb les dades personals complimentades el dia 16 de juny a partir de les 20.30 a la seu de l'ACEV. El sorteig s'efectuarà a les 21.00 hores. També recolliran llibrets fins al 15 de juny, dins del seu horari comercial, els següents establiments: Allianz Assegurances, Llibreria El Castell, Peixateria Vila-seca Mar (Mercat Municipal) i Restaurant Oh La La (La Pineda).

Els guanyadors accepten que la seva imatge i nom puguin fer-se servir a les publicacions que l'ACEV pugui fer. Les dades de la resta de participants no es conservaran.

La participació en aquesta campanya implica l'acceptació de totes les condicions exposades. Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà resolta per la Junta de l' ACEV.

Suport e Informació:

Demana informació i/o suport, utilitza aquests mitjans que t'oferim.

bustia@acev.es / M. 608932802

Per correu postal:  Apartat de Correus 38 , 43480 Vila-seca.

Tots els dijous no festius, de 21 h a 22 h.. a la seu de l’Associació: 

 Parc de la Riera nº 2  local nº 1 , Vila-seca.

Pagament Acceptat: visavisavisa