Catalan English German Spanish

DIRECTORI ACEV

Refilo

 

Avís legal  

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca és propietari del noms de domini i pàgines a Internet a les quals s'accedeix des del domini www.acev.ecat

 En compliment del que disposa la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca us informa que el seu domicili es Parc de la Riera nº 2  local nº 1 , Vila-seca (Tarragona).  

Propietat Intel·lectual

El contingut d'aquesta pàgina web està subjecte a allò que es disposa a la normativa vigent espanyola reguladora de la Propietat Intel·lectual.

El contingut d'aquesta pàgina web, en qualsevol dels seus formats (text, imatge, fitxers, etc.), estructura, disseny i forma de presentació, així com els programes d'ordinador utilitzats per la seva creació i posterior funcionament, són objecte de llicència o de drets de propietat intel·lectual dels quals és titular l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca.

El contingut d'aquest lloc web no podrà ser reproduït, modificat, distribuït, comunicat públicament ni emmagatzemat sense autorització prèvia de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca.

Els usuaris han d'abstenir-se d'obtenir o d'intentar obtenir els continguts del web de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca utilitzant mitjans o procediments diferents dels que siguin posats a disposició o siguin indicats per aquest efecte en les pàgines web on es trobin els mateixos.    

Accés dels usuaris al lloc web

Les pàgines de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca poden ser visitades lliurement pels usuaris a excepció d'aquelles que estiguin incloses en àrees tancades o de subscripció.

L'usuari es compromet a utilitzar les pàgines de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca de conformitat amb la llei espanyola, amb el present Avís Legal, i amb la moral i els bons costums generalment acceptats i amb l'ordre públic    

Política de Protecció de Dades i de la Imatge

 En aquest web no hi ha cap procés de sol·licitud de dades personals de cap tipus, i per tant no hi ha cap fitxer informatiu a on es emmagatzemin els mateixos.  Les dades personals que es publiquen son procedents de las activitats de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca, com ara participants i guanyadors en concursos, premis, expositors, etc., i que per tant atorguen el seu consentiment a la publicació del seu nom i/o imatge dins de les pàgines de la web.

 En aquest web es publiquen fotografies de les activitats de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca, especialment les fetes als espais oberts, a on hi ha presència de públic.  Tenim especial cura de no publicar fotografies a on sigui identificable la imatge de menors si no tenim el permís dels seus pares o tutors.  Tampoc publiquem les fotografies a on es puguin identificar persones que ens hagin mostrat el seu desig de no ser reconegudes a les mateixes.  Si malgrat el nostre interès en mantenir aquesta política de protecció de la imatge, vostè comprova que hi ha un error en la publicació de determinada fotografia, només caldrà que es posi en contacte amb nosaltres per qualsevol mitjà, i rectificarem la situació a la major brevetat possible.    

Limitació de la responsabilitat

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca declina qualsevol responsabilitat respecte de la informació que es trobi fora d'aquesta pàgina o del seu control i/o de la que no sigui autor, no sent responsable, en particular, de l'actualització, correcció i/o exactitud dels continguts als quals tingui accés el visitant a través d'aquesta pàgina web, així com de la seva legalitat i/o idoneïtat.

Tampoc pot fer-se responsable a l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca de cap tipus de dany directament o indirecta relacionat amb l'ús i/o contingut dels enllaços inclosos en aquesta pàgina. La inclusió d'un enllaç en aquesta pàgina no pot ser considerat una recomanació de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca als visitants; la decisió d'utilitzar l'enllaç queda subjecta a la voluntat d'aquests últims.

La informació continguda en aquest web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per vetllar per la seva veracitat i actualització. En conseqüència, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca no es responsabilitza dels errors continguts, ni pels danys o perjudicis derivats del seu ús.

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca no es responsabilitza de les diferències que puguin existir entre els documents originals continguts en publicacions oficials i la seva versió electrònica carregada en aquest web, ja que aquestes últimes tenen exclusivament caràcter informatiu.

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts del web sense prèvia notificació.

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca no es responsabilitza dels danys i perjudicis ocasionats en el sistema dels usuaris del lloc web, en no poder garantir la inexistència de virus o altres elements lesius en els seus continguts.

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut dels Avisos Legals d'aquest lloc web. Per tant, i per un correcte ús del mateix, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

La funció dels enllaços que apareixen en aquesta pàgina és exclusivament la d'informar a l'usuari sobre l'existència d'altres fonts d'informació a Internet, on podrà ampliar les dades ofertes en aquest web. L'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca no serà en cap cas responsable del resultat obtingut mitjançant els citats enllaços hipertextuals.  

Suport e Informació:

Demana informació i/o suport, utilitza aquests mitjans que t'oferim.

bustia@acev.es / M. 608932802

Per correu postal:  Apartat de Correus 38 , 43480 Vila-seca.

Tots els dijous no festius, de 21 h a 22 h.. a la seu de l’Associació: 

 Parc de la Riera nº 2  local nº 1 , Vila-seca.

Pagament Acceptat: visavisavisa